Centria-ammattikorkeakoulun lehtori Riina Kleimola esitteli APOA-hanketta ja siihen liittyvää tutkimustaan AACE:n järjestämässä SITE Society for Technology in Teacher Education -konferenssissa, joka järjestettiin Las Vegasissa 18.-22.3.2019.

Konferenssi järjestetään tänä vuonna 30. kerran, ja siihen osallistuu lähes tuhat opettajaa, tutkijaa ja asiantuntijaa 39 eri maasta. Konferenssissa käsitellään laajasti opetuksen kehittämiseen ja opetusteknologan hyödyntämiseen liittyviä teemoja.

Kleimolan konferenssissa esittelemä tutkimuspaperi ”Developing Teaching Practices through the Utilization of Learning Analytics” käsittelee opetuksesta nousevia kehittämistarpeita ja oppimisanalytiikan mahdollisuuksia vastata näihin haasteisiin.

Centriasta konferenssiin osallistui myös APOA-hankkeessakin mukana oleva yliopettaja Irja Leppisaari, joka esitteli eAMK-hankkeen puitteissa tehtyä eRyhmämentorointiin liittyvää tutkimustaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.