Pedaforum-päivät järjestettiin tänä vuonna 4.-6.6. Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella. Paikalle tuli pöhisemään järjestäjien mukaan n. 600 osallistujaa. Paikalla oli myös APOAlaisia jotka pitivät yhteistyössä AnalytiikkaÄlyn tiimin kanssa oppimisanalytiikan verkostotapahtuman sekä yhteisen analytiikkasymposiumin.

Osallistujia oli sekä verkostotapaamisessa että varsinkin APOAn ja AnalytiikkaÄlyn esikartoitusten tuloksia esittelevässä symposiumissa tupa täynnä. Alla linkkejä APOAn esityksiin sekä Twitterin kautta tunnelmia.

APOA-esitykset

 

Twitterissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.