AnalytiikkaÄlyn ja APOAn logot, joiden alla Pedaforum 2020 -teksti.Pedaforum-päivät järjestetään Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun yhteistyönä 20.–21.8.2020. Lisäksi keskiviikkona 19.8.2020 järjestetään verkostotapaamisia. Seminaari on tänä vuonna maksuton ja se järjestetään kokonaan verkkototeutuksena. Päivien teema on Pyörällä päästään – pilveen ja paikalle.  Päivien ohjelma rakentuu jatkuvan oppimisen, avoimen oppimisen ja digitalisaation sekä kampuskokemuksen, erilaisten oppimisympäristöjen, oppijoiden ja esteettömyyden ympärille.

Oppimisanalytiikka on esillä useissa seminaariesityksissä ja keskiviikkona APOA järjestää yhdessä AnalytiikkaÄly-hankkeen kanssa oppimisanalytiikan verkostotapaamisen kaikille kiinnostuneille. Kutsun tapaamiseen löydät alta. Tutustu myös päivien koko ohjelmaan täältä ja käy kuuntelemassa oppimisanalytiikan uusimmat kuulumiset! Nähdään Pedaforumissa!

Oppimisanalytiikan verkostotapaaminen!

Oppimisanalytiikan verkostotapaamisessa pureudutaan kahden hankkeen kuulumisiin ja tuloksiin sekä keskustellaan aktiivisesti ja osallistavasti oppimisanalytiikan ajankohtaisista tuulista.

Verkostotapaamisen ohjelma:

10.00 Tervetuloa!

10.05-12.00 Hankkeiden kuulumiset

AnalytiikkaÄly: Työkaluja oppimisanalytiikan käyttöönoton tueksi ja kurkistus tuleviin pilotteihin

APOA: Kokemuksia piloteinneista ja suositukset oppimisanalytiikan käyttöönottoon

12.00-13.00 Lounastauko

13.00-14.00 Analytiikkajaosto: oppimisanalytiikan kansalliset kuulumiset ja oppimisanalytiikan viitekehys

14.00-15.00 Työpajatyöskentelyä:  Miten tästä eteenpäin? Miten oppimisanalytiikan verkosto organisoituu? Miten oppimisanalytiikkaa voidaan edistää hankkeiden päättymisen jälkeen?

Verkostotapaaminen järjestetään Zoomissa. Suosittelemme tietoturvasyistä lataamaan Zoom-sovelluksen uusimman version laitteille jo etukäteen. Selaimista parhaiten Zoomia tukee Google Chrome. Verkostotapaamisessa käytämme odotusaulaa, joten liitythän tapaamiseen omalla nimelläsi. Selkokieliset Zoomin käyttöohjeet löydät täältä.